Nyheters
/
Avveckling av RJ Maskiner AB

Avveckling av RJ Maskiner AB

På grund av en svag marknad inom bolagets portfölj de senaste åren har styrelsen för RJ Maskiner beslutat avveckla bolaget.

Avvecklingen kommer att ske successivt under 2024.

RJ Maskiner kommer därför att sälja ut maskiner och reservdelar som finns i lager. Försäljningav reservdelar kommer att fortsätta under tiden bolaget avvecklas.

Garantiansvar för sålda maskiner övergår till moderbolaget Grönt Maskin AS och kommer inte attpåverkas av avvecklingen. Avtal görs med serviceverkstäder som kommer att utföra eventuella reparationer under garantitiden.

Avvecklingenberör 4 anställda.

 

För frågorkontakta:

Rainer Hivand

Styrelseordförande
Mobil: +47 916 05 992

Mail: rh@grontmaskin.no

Spännande nyheter

Avveckling av RJ Maskiner AB

Berätta mer

Vi svarar aldrig: "Nej, det går inte!"

RJ Maskiner är bland skandinaviens största på lantbruksmaskiner och utrustning för allt som har med radkultur att göra. Med dem får du utrustning för allt från jordbearbetning, precisionssådd och plantering – till skörd, sortering, packning och annan efterbehandling. 

Berätta mer

Från tallskog till potatisfält

Even har stora ambitioner för växtproduktion på Silkebækken. 2021 ökade han produktionen genom att använda ett nytt odlingsfält. Åkern har zonindelning som de flesta andra potatisbönder bara kan drömma om.

Berätta mer

– Jag har inte ångrat detta en sekund!

I dag har Stig Gammelsrød två Bauer T61 bevattningsvagnar på sin gård i Rygge i Østfold, Norge. Han är mycket nöjd med både dem och den service han får av återförsäljaren Grönt Maskin.

Berätta mer

Allt vi gör handlar om mat

Det är kanske inte självklart i vårt namn, men allt vi på RJ Maskiner och Grønt Maskin gör har med livsmedelsproduktion att göra, säger försäljningschef Per Brun, och berättar ivrigt om hur företaget nu satsar ytterligare genom att erbjuda allt du behöver av maskiner och utrustning för potatisproduktion.

Berätta mer

DOWNS CropVision®

Is a new generation optical sorter for unwashed potatoes. Fitted with the latest technological innovations, it allows a qualitative sorting of the potatoes at high speed before sorting them (to 100t/h).

Berätta mer

Våra leverantörer