RJ Maskiner AB
Sveriges största leverantör av grönsaksmaskiner

Nyheter

RJ Maskiner AB och FH Services AB ingår nytt service-samarbete

Från 1 november 2022 etablerar RJ Maskiner AB och FH Services ett joint venture-samarbete genom företaget RJ Support AB. Fokusområdet för RJ Support är service och underhåll av maskiner till lantbruk samt maskiner för grönsakspaketering.

Läs mer

Vi svarar aldrig: "Nej, det går inte!"

RJ Maskiner är bland skandinaviens största på lantbruksmaskiner och utrustning för allt som har med radkultur att göra. Med dem får du utrustning för allt från jordbearbetning, precisionssådd och plantering – till skörd, sortering, packning och annan efterbehandling. 

Läs mer

Från tallskog till potatisfält

Even har stora ambitioner för växtproduktion på Silkebækken. 2021 ökade han produktionen genom att använda ett nytt odlingsfält. Åkern har zonindelning som de flesta andra potatisbönder bara kan drömma om.

Läs mer

Reservdelar

Reservdelsförsäljningen till er är en mycket viktig uppgift för oss, vår målsättning är att leverera delarna omgående från lager. Detta har inneburit att vi under årens lopp byggt upp ett omfattande reservdelslager. Ibland kan det dock vara svårt att ha allt på hyllan till det breda maskinprogrammet vi erbjuder men med hjälp av bra leverantörer löser vi även detta.

Våra leverantörer