Lediga Jobb

Servicetekniker/Elektriker till specialmaskiner för grönsaker

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom potatis, rotfrukter, grönsaker och frukt. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 30-tal leverantörer. En viktig del av utbudet är maskiner för förädling av kundernas produkter. Allt ifrån inlastning, sortering, tvättning, skalning, vägning och förpackning samt pallettering. På senare år även förkokning ULMA är en central leverantör till RJ Maskiner.

Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är en kooperation ägd av norska lantbrukare likande Lantmännen i Sverige.

Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår serviceorganisation med ytterligare en Servicetekniker/Elektriker med inriktning mot förpackningsmaskiner och autonoma maskiner. På RJ Maskiner sätter vi kund i främsta rummet, och som Servicetekniker/Elektriker får du därför en central och mycket viktig roll i företaget. Vi tror att du som söker är en noggrann och ambitiös person som gillar att ta eget ansvar samt har lätt för att jobba i grupp. Dina arbetsuppgifter blir att utföra service, felsöka och reparera kundernas maskiner. En annan del av arbetet blir att utveckla servicekontrakt med nya kunder.

Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är kunskaper i engelska ett krav. Utbildning på de olika maskinerna blir till stor del hos leverantörerna. Stort intresse för maskiner samt lång erfarenhet av liknande arbete är ett krav.

Kunskaper inom, mekaniska, elektriska och hydrauliska system bör vara goda. Många av våra produkter kräver uppkoppling till leverantörernas system för att göra förändringar och uppgraderingar på maskinerna. Datorn kommer därför bli ett viktigt arbetsredskap i ditt arbete.

El behörighet ses som en merit
B-körkort krävs för tjänsten.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
 
Har du frågor om tjänsten kontakta
RJ Maskiner 042-81555, Anders Ebelin 070-5881555
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@rjmaskiner.se
 
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/10-2020. Märk din ansökan med: Servicetekniker/Elektriker. RJ Maskiner kommer att genomföra anställningsintervjuer löpande.