Lediga Jobb

Säljare/projektledare av förädlingslinjer på den norska marknaden, RJ Maskiner AB, Bjuv

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom potatis, rotfrukter, grönsaker och frukt. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 30-tal leverantörer. En viktig del av utbudet är maskiner för förädling av kundernas produkter. Allt ifrån inlastning, sortering, tvättning, skalning, vägning och förpackning samt pallettering. På senare år även förkokning 
Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är den norska motsvarigheten till Lantmännen. 
Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår försäljningsorganisation på den norska marknaden med en säljare/projektledare. Arbetet innebär täta kontakter med kunderna, projektera maskinlinjer tillsammans med leverantörerna, skriva offerter och få ett affärsavslut. Det innebär också att driva projektet från beställning till leverans och igångkörning samt dokumentation. Arbetet innebär resor med ca 50 övernattningar per år till kunder och leverantörer. Arbetsplatsen kommer att vara lokaliserad i Bjuv
Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är mycket goda kunskaper i engelska ett krav både muntligen och skriftligen. Kunskaper och intresse inom jordbruk alternativt livsmedelsförädling eller förpackningsmaskiner är ett krav. För tjänsten krävs tekniska kunskaper på lägst högskolenivå.

B-körkort ses som en nödvändighet.
Omfattning: Heltid
Start: Våren-sommaren 2020
 
Har du frågor om tjänsten kontakta
Anders Ebelin 070 5881555
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@rjmaskiner.se
 
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28/2 2020. Märk din ansökan med: Säljare/Projektledare RJ Maskiner.  Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande.