Lediga Jobb

Säljare/projektledare av specialmaskiner till RJ Maskiner AB, Bjuv

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom grönsaker och frukt. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 20-tal leverantörer. Exempel på maskiner är självgående morotupptagare från ASA-Lift utrustade med GPS-styrning och tracks. Ett annat exempel är Steketees automatiska radrensare för rensning i raden och mellan plantorna. Exempel på förpackningsmaskin är ULMAs modeller som vars hjälp man kan förpacka allt från potatis i en 2 kg påse till sallad både inomhus och ute på fält.

Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är den norska motsvarigheten till Lantmännen. Felleskjøpet Maskin säljer välkända varumärken som John Deere och Väderstad på den norska marknaden men har också försäljning av specialmaskiner för grönsaker på sitt program.

Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår försäljningsorganisation med ytterligare en säljare/projektledare inom framförallt fältmaskiner men även inomgårdsmaskiner. Arbetet innebär täta kontakter med kunderna, skriva offerter och få ett affärsavslut. Det innebär också att driva projektet från beställning till leverans och igångkörning samt dokumentation. Arbetet innebär resor med ca 50 övernattningar per år.

Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är mycket goda kunskaper i engelska ett krav både muntligen och skriftligen. Kunskaper och intresse inom lantbruksmaskiner alternativt livsmedelsförädling och förpackningsmaskiner är ett krav. För tjänsten krävs tekniska kunskaper på lägst högskolenivå.

B-körkort ses som en nödvändighet.
Omfattning: Heltid
Start: Hösten 2018
 
Har du frågor om tjänsten kontakta
RJ Maskiner 042-81555, Anders Ebelin 070-5881555
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till ae@rjmaskiner.se
 
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15/7 2018. Märk din ansökan med: Säljare RJ Maskiner Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande.