Lediga Jobb

Servicetekniker till specialmaskiner för grönsaker, Bjuv

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom grönsaker. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 20-tal leverantörer. Exempel på maskiner är självgående morotupptagare från ASA-Lift utrustade med GPS-styrning och tracks. Ett annat exempel är Steketees automatiska radrensare för rensning mellan plantorna med hjälp av ett kamerasystem. Exempel på förpackningsmaskin är ULMAs modeller som vars hjälp man kan förpacka allt från potatis i en 2 kg påse till sallad både inomhus och ute på fält.

Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är den norska motsvarigheten till Lantmännen. Felleskjøpet Maskin säljer välkända varumärken som John Deere och Väderstad på den norska marknaden men har också försäljning av specialmaskiner för grönsaker på sitt program.

Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår serviceorganisation med ytterligare en servicetekniker. På RJ Maskiner sätter vi kund i främsta rummet, och som servicetekniker får du därför en central och mycket viktig roll i företaget.
Vi tror att du som söker är en noggrann och ambitiös person som gillar att ta eget ansvar samt har lätt för att jobba i grupp. Dina arbetsuppgifter blir att utföra service, felsöka och reparera kundernas maskiner.

En övervägande del av arbetet med att utföra service och reparationer sker ute hos kunden. Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är kunskaper i engelska ett krav. Utbildning på de olika maskinerna blir hos leverantörerna. Har du kunskaper inom lantbruk och har arbetat med liknande uppgifter tidigare är detta en fördel.

Kunskaper inom, mekaniska, elektriska och hydrauliska system bör vara goda. Många av våra produkter kräver uppkoppling till leverantörernas system för att göra förändringar och uppgraderingar på maskinerna. Datorn kommer därför bli ett viktigt arbetsredskap i ditt arbete.
B-körkort ses som en nödvändighet.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
 
Har du frågor om tjänsten kontakta
RJ Maskiner 042-81555, Anders Ebelin 070 5881555
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@rjmaskiner.se
 
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/10 2018. Märk din ansökan med: Servicetekniker RJ Maskiner Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande.